Nechýbalo veľa a z Lucky Bílej by nikdy nebola speváčka: Brúsila si zuby na inú prácu!

O akú profesiu ide?

Speváčka Lucka Bílá sa v hudobnom biznise pohybuje už neuveriteľných 30 rokov, pričom sa stále drží na výslní. Na konte má 18 zlatých sošiek z ankety Český slávik, množstvo prestížnych cien Týtý či cien Thálie. Naspievala mimoriadne úspešné hity, hviezdila na porotcovskej stoličke v šou Česko Slovensko má talent, účinkovala v mnohých muzikáloch a zažiarila na koncertoch a rôznych podujatiach po celom Česku a Slovensku. To všetko zvláda bez mihnutia oka a nikdy nezabudne na úprimný úsmev na perách. Hoci je všeobecne známe, že Lucka pred rokmi istý čas pôsobila ako krajčírka, málokto vie, že snívala aj o inej práci. Dokonca nechýbalo veľa a z obľúbenej divy by sa nikdy nestala speváčka. „Rozhodne som nepredpokladala, že by som mohla mať takéto nádherné povolanie. Nebola som úplne sebavedomá, aby som si povedala, že budem slávna speváčka. Ja som chcela byť detektív. Ja som vždy mala logické myslenie, takže som chcela byť detektív. Mňa bavia detektívky, napríklad Agatha Christie. Baví ma lúštiť záhady. Myslím, že moje logické myslenie sa mi hodí aj v mojom povolaní. Viem kombinovať a viem svoj tím ľudí nasmerovať tým správnym smerom. Aby šli mojím smerom a vedeli, čo majú robiť, aby sme z toho všetci mali výhody,“ prezradila v celebrity šou Sladký život.

Chcete sa o Lucke Bílej dozvedieť ďalšie zaujímavosti? Tak nezabudnite sledovať celebrity šou Sladký život už dnes o 21:45 na JOJke!

Lucka Bílá sa už onedlho predstaví aj na jedinečnom koncerte 50 Fifty Fifty na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Na koncerte sa predstavia aj umelci, ktorých sme spoznali v šou Česko Slovensko má talent ako Mirror Family, Big Names, The Pastels či Ladylicious. Lístky si môžete kúpiť tu.