Najťažšie chvíle v živote Lucky Bílej: Kým jej mama bojovala o život, musela vystupovať!

Prezradila, že od žiaľu v zákulisí kričala.

Každý z nás ľúbi oboch rodičov, no ako sa hovorí, mama je len jedna. Pofúka nám všetky naše boliestky a vždy nás vypočuje bez ohľadu na to, koľko máme rokov. Keď sa náhodou dostane do zlého zdravotného stavu a jej život visí takmer na vlásku, bolí nás to až do špiku kosti. Svoje o tom vie aj vždy dobre naladená speváčka a herečka Lucka Bílá. Hoci všetkých naokolo vždy poteší svojím širokým úsmevom, často sa za ním skrýva veľa bolesti. Bolo to tak aj vo februári 2014, keď jej milovaná mama po mozgovej príhode upadla do kómy a bola umiestnená na jednotke intenzívnej starostlivosti. Ona však nemohla byť s ňou, pretože si musela plniť neodkladné pracovné povinnosti.

V šou Sladký život prezradila, že tieto momenty zaraďuje medzi najťažšie chvíle svojho života. „Najhorší stav, ktorý som kedy mala v živote, keď mala maminka blbú príhodu a bola v kóme 14 dní. Ja som musela hrať a navyše to bol koncert, ktorý mám s Peťom Maláskom. Ten je veľmi emotívny. Bol to posledný koncert, ktorý ešte moja maminka videla. Priniesla mi tam gerbery a o tri týždne ochrnula. Ja som myslela, že odídem s ňou. Ja viem, že som dospelá a mala by som mať rozum, ale ja som nemohla ani rozprávať. Ja som cítila, že sa mi varí krv. Ja som nechcela, aby Peťo vedel, že mám takúto vec v sebe, pretože už by som nezniesla emóciu ďalšieho človeka. Celý čas som sa brzdila, aby som nezačala vyvádzať. Myslela som na blbosti, na kraviny, ktoré ma nebavia. Na kôprovú omáčku, na hokej, na všetko, aby som to prežila,“ povedala Lucka.        

Ešte ťažšie chvíle prišli, keď jej mama v nemocnici bojovala o život a ona musela odohrať muzikál, v ktorom sa životné cesty speváčky a jej postavy spojili. „Keď som spievala Aidu, tam je taká strašná veta. Aida sa pýta mojej úlohy, ako sa má ocko, lebo bol v muzikáli chorý. Ja som na to povedala, že to prišlo ako blesk z jasného neba. Že pred pár týždňami bol úplne zdravý. Ja som vždy utiekla z javiska a kričala som, aby som to telo uvoľnila. Ja som to vôbec nedávala a môj mozog to nechcel prijať. Už je to dva roky a boli to strašné stavy. Maminky by mali byť nesmrteľné,“ dodala Bílá.

Chcete počuť ešte viac úprimných výpovedí Lucky Bílej? Sledujte celebrity šou Sladký život aj dnes o 21:45 na JOJke!

Lucka Bílá sa už onedlho predstaví aj na jedinečnom koncerte 50 Fifty Fifty na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Na koncerte sa predstavia aj umelci, ktorých sme spoznali v šou Česko Slovensko má talent ako Mirror Family, Big Names, The Pastels či Ladylicious. Lístky si môžete kúpiť tu.