Toľko ružovej ste ešte pokope nevideli: Byt známej Slovenky by chcela aj Pravá blondínka!

Ružová umývačka riadu je len začiatok...

Ak ste aspoň raz videli film Pravá blondínka v hlavnej úlohe s Reese Witherspoon, určite viete, že svojrázna blondínka milovala ružovú farbu. Zbožňovala ju natoľko, že v nej mala všetky dôležité a aj menej dôležité predmety. Ak ste si mysleli, že túto lásku k ružovej farbe nič neprekoná, mýlili ste sa. Predstavujeme vám Slovenku, ktorej by závidela aj samotná Pravá blondínka. Ide o podnikateľku Petru Marko, ktorá stojí na čele úspešného produkčného domu. Šikovná „biznismenka“ nám už dnes večer v rámci celebrity šou Sladký život odhalí svoje súkromie a my vám garantujeme, že sa bude na čo pozerať.

Hneď v prvej časti nám ukáže svoj luxusný byt v Bratislave, ktorý je dizajnovo zariadený doslova od vchodových dverí až po balkón. Podlahy v celom byte pokrývajú huňaté koberce s dlhým vlasom, takže je pochopiteľné, že každá návšteva sa musí pri vstupe do jej kráľovstva vyzuť. „V mojom bratislavskom byte mám koberec všade od vstupu, takže vždy poprosím návštevníkov, nech sa vyzujú. V Lisabone je to úplne iná situácia, lebo tam majú parkety alebo nejakú podlahu, nie koberec. Oni sa absolútne nevyzúvajú. Nikdy a nikde. Oni by si aj do postele s tými topánkami ľahli,“ povedala podnikateľka, ktorá má slabosť na ružovú farbu.

 Vo svojom obľúbenom odtieni však nemá zakúpené len oblečenie, doplnky či diár, ale aj spotrebiče v kuchyni. Pohľad na ružovú chladničku, ružový kávovar, ružový mixér či ružovú umývačku riadu vás doslova ochromí. „Umývačka riadu s ružovým interiérom? Chápete? Ešte nebola zapnutá, lebo keď sa tu nevarí, tak ani tých riadov sa tu veľa nepoumýva. Ale treba byť pripravený na horšie časy,“ myslí si Petra Marko.

Zaujímavosti z jej súkromia si môžete pozrieť už dnes o 21:45 na JOJke v celebrity šou Sladký život!