V každom muzikáli je z nej iná žena: Pozrite sa na najlepšie premeny Lucky Bílej!

Ktorá sa vám páči najviac?

Fanúšikovia Lucky Bílej vedia, že sa neživí len spevom, ale aj herectvom. Dlhé roky je súčasťou najúspešnejších českých muzikálov, na ktoré sa milovníci umenia neustále len tak hrnú. V rámci celebrity šou Sladký život pustila televízne kamery do zákulisia príprav jedného z predstavení muzikálu The Addams Family, v ktorom stvárňuje charizmatickú Morticiu. „Toto predstavenie mám rada, pretože je plné humoru a ten humor je taký čierny. To mám rada. Ľudia sa smejú a my sa bavíme. O tom to je. Každá myšlienka, ktorá obsahuje radosť, má význam. Preč so smútkom,“ povedala večne usmiata Lucka.

Neoddeliteľnou súčasťou príprav na vystúpenie je aj dôkladná úprava jej vizáže a účesu. Každá úloha si totiž vyžaduje styling, ktorého zhotovenie trvá poriadne dlho. Práve muzikálové premeny sú pre Lucku Bílú  špecifické, pretože v každom predstavení je z nej iná žena. V muzikáli Němcová! stvárňovala českú spisovateľku Boženu Nemcovú, ktorú dnes považujeme za zakladateľku modernej českej prózy. Na pódiu sa ukázala v upätom a tmavom oblečení, ktoré dopĺňal prísny účes a minimálny mejkap. Naproti tomu v predstavení Aida jej tvár vždy zdobilo mimoriadne výrazné líčenie, ktoré bolo pre ženy v starovekom Egypte typické. Lucka ako princezná Amneris v svetle reflektorov stále žiarila, za čo v Čechách zožala obrovský úspech. Výrazný styling má herečka a speváčka aj v muzikáli Carmen. Úloha temperamentnej Carmen by sa nezaobišla bez bohatého kučeravého účesu s veľkou červenou ružou a jemne vyzývavým farebným oblečením. V role Morticie z muzikálu The Addams Family je pochopiteľne oblečená od hlavy po päty v čiernych šatách a bledú tvár jej rámujú dlhé čierne vlasy.

Ktorá premena Lucky Bílej sa vám páči najviac? Vyjadrite svoj názor v komentároch na Facebooku!

Lucka Bílá sa už onedlho predstaví aj na jedinečnom koncerte 50 Fifty Fifty na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Na koncerte sa predstavia aj umelci, ktorých sme spoznali v šou Česko Slovensko má talent ako Mirror Family, Big Names, The Pastels či Ladylicious. Lístky si môžete kúpiť tu.

Zdroj foto: Facebook L.B., Pavel Hejný, Lukáš Fronk, Hudební divadlo Karlín