Syn Agáty Prachařovej vykúpil jej mamu z bolesti: Zahojil rany po smrti jej dieťatka!

Kryšpín nebol len vnukom, ale aj synom.

Kontroverzná modelka a moderátorka Agáta Prachařová odhalí už v pondelkovom špeciálnom vydaní Sladkého života svoje súkromie a my vám garantujeme, že sa bude na čo pozerať. Uvidíte ako býva, ako trávi voľný čas a ako vyzerá jej pracovný deň. Okrem toho sa stanete svedkami viacerých naozaj silných vyjadrení. Medzi ne určite patrí aj téma týkajúca sa jej syna Kryšpína. Ten sa totiž narodil len pár rokov po tom, ako zomrel jej brat Melichar. Chlapček, ktorý sa narodil Agátinej mame Veronike Žilkovej a aktuálnemu ministrovi obrany Českej republiky Martinovi Stropnickému, mal veľké problémy s dýchaním a po polroku prehral svoj boj o život.

Prachařovej syn tak bol pre Žilkovú akoby náplasťou na bolesť, vďaka ktorej sa zahojili jej rany. „Dieťa mala skoro, ale zase 25 rokov to nie je tak úplne skoro. My sme vtedy boli čerstvo po takej tragédii, že mne umrel chlapček. Ja si trošku myslím, že Agáta mi ho chcela nejakým spôsobom nahradiť. Toho chlapčeka teda porodila mame na polovicu. Hrozne sme sa báli, aby to zase nedopadlo zle. Počas celého tehotenstva sme mali strašné nervy,“ povedala v Sladkom živote Žilková. Táto skutočnosť možno vysvetľuje fakt, prečo sa Prachařová rozhodla mať dieťa po dvoch týždňoch vzťahu s vtedajším partnerom Mirkom Dopitom. „Kryšpína som si plánovala. Deň. Ja som to dieťa chcela hneď,“ prezradila Agáta. „Narodenia Kryšpína prebiehalo, ako sme s mamou povedali, na tých udalostiach toho úmrtia môjho brata... Možno keby som toho človeka poznala dlhšie. Bolo to všetko narýchlo, že... Ja som chcela, aby to vydržalo do konca života, ale ja som to vnútorne cítila, že to asi nevydrží. Vedela som, že mám rodinu, o ktorú sa môžem oprieť. Vedela som, že sa za mňa vždy postavia,“ uzavrela Prachařová.

Chcete vedieť o kontroverznej modelke ešte viac? Sledujte špeciálne vydanie Sladkého života s Agátou Prachařovou už v pondelok o 22:00 na JOJke!